Foto school

Welkom op de website van onze school

De Johan Willem Frisoschool is een Openbare Basisschool. Dit betekent dat ieder kind, ongeacht godsdienst, levensbeschouwing, afkomst en culturele achtergrond bij ons welkom is. Onze school is een typische 'dorpsschool'. Het oude schoolgebouw met moderne aanpassingen straalt de gezelligheid van toen uit in een omgeving die is aangepast aan de eisen van deze tijd.

Bij Johan Willem Frisoschool werken zeven personeelsleden. Naast de groepsleerkrachten zijn er leerkrachten voor extra begeleiding. Om de school goed te laten functioneren is er een aantal ondersteunende functies op verschillende gebieden.

Het oude schoolgebouw met moderne aanpassingen straalt de gezelligheid van toen uit en is voorzien van de ruimtes die nodig zijn voor de invulling van ons moderne onderwijs. Zo hebben wij drie groepslokalen waarvan één extra groot . Het komende jaar komen er nog wat extra werkruimtes bij voor ondersteunende activiteiten. Ons schoolplein is een lust voor het oog waar ook na schooltijd door de kinderen veel gebruik van gemaakt wordt. Onze gymzaal bevindt zich op loopafstand van de school in het Dorpshuis.